ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka’dan birlik ve bütünlük mesajı

CHP Karşıyaka’dan birlik ve bütünlük mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka’dan birlik ve bütünlük mesajı

Parti içi birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek, kentsel ve toplumsal sorunları masaya yatırarak dayanışma duygusunu artırmak için çalışmalar yürüten CHP Karşıyaka Örgütü, İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yaptı.

Çarşı Kültür Merkezi’ndeki buluşmaya, CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’in yanı sıra, il yöneticileri, eski belediye başkanları, eski il ve ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

HİZMETLERİ ANLATTI

Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, göreve geldiklerinden bu yana hayata geçirdikleri hizmetlerin sunumunu gerçekleştirdi. İyi ve kötü günde Karşıyakalıların yanında olduklarını dile getiren Yıldırım, sokak sokak gezdiklerini ve her kapıyı çalarak halkla iç içe olduklarını dile getirdi.

“HEDEFİMİZ YÜZDE 75”

Karşıyaka’nın Türkiye’ye örnek bir kent olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım “İktidara yürümek ve halkın örgütlenmesini daha iyi sağlamak için militan bir yapı oluşturmamız lazım. Parti içi eğitime çok büyük önem veriyoruz ve bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Parti içi disiplin de bizim vazgeçilmezimiz. Danışma Kurulu toplantıları, artılarımızı ve eksilerimizi görmek, yol haritamızı belirlemek için önemli. Konuşacağımız, tartışacağımız ve çözüm üreteceğimiz yer burası. Sosyal medya üzerinden, kapalı kapılar ardında partimizin aleyhine konuşanlara izin vermeyeceğiz. Hedefimiz bir sonraki yerel seçimlerde yüzde 75 oy oranına ulaşmak. Bunun için kapı kapı gezmeye devam edeceğiz” dedi.

“ÖLÜMÜ BİLE GÖZE ALIRIZ”

CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel ise “Türkiye’de baskı var. Toplum sindirilmeye çalışılıyor. Cumhuriyeti ve Atatürk devrimlerini korumak için gerekirse ölümü bile göze alırız. Karşıyaka’nın her hizmeti, her projesi Türkiye’ye örnek oluyor, ışık saçıyor. Bunu sürekli hale getirmek için daha çok çalışmalıyız. Bizler milletvekili olarak kapı kapı gezmeye ve halkımızın yanında olmaya hazırız” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bülent Delican'dan 18 Mart mesajı
Sonraki Haber Karşıyakalı Efe'ye 6 ay ceza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?