ANA SAYFA > İZMİR > Sındır: “Başbakan akıl tutulması içinde!”

Sındır: “Başbakan akıl tutulması içinde!”

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sındır: “Başbakan akıl tutulması içinde!”

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun şehit ailelerine yaptığı konuşmada, “Türkiye’nin ana muhalefet partisi de benzer bir terör seviciliği içinde” sözlerini sert sözlerle eleştirdi.

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun, CHP hakkında ’terör seviciliği içinde’ ifadeleri kullanmasının Başbakan kimliğine yakışmadığını belirten Sındır şöyle dedi: “Konuştuğu insanlarımız şehit ailelerimiz. Ateşin düştüğü, yaktığı ocaklar. Sayın Başbakan böyle bir ortamda, böylesi bir süreçte şehit ailelerimize birlik ve beraberlik mesajları ile birleştirici mesajlar vermek yerine kin ve nefret söylemleri ile CHP’ye saldırıyor. Hem doğru konuşmuyor hem konuşacağı yeri bilmiyor. Siz değil miydiniz Sayın Başbakan Ankara patlamaları sonrası büyük devletler, 'Büyük milletler zor zamanlarında sıkıntılarını omuz omuza vererek atlatır' diyen. Kızılay’daki patlamanın kokusu çıkmadan yaptığınız bu konuşma kime hizmet ediyor? Terörün ve teröristin istediği de budur işte. Anlaşılan Sayın Başbakan ya ne dediğini bilmiyor ya da akıl tutulması yaşıyor!”

OSLO GÖRÜŞMELERİNDE, DOLMABAHÇE MUTABAKATINDA KİMLER VARDI?

Bir asra yakın tarihi ile CHP’nin Türkiye’nin güvencesi olduğunu, CHP’nin hiçbir dönemde terörle anılacak en küçük bir olayın içinde olmadığını ifade eden Sındır; “AKP’nin iktidarında hepimiz gördük. Kimin terörle anıldığını, kimlerle gizli görüşmeler yapıldığını. Halkımız canlı yayınlardan izledi her şeyi. Oslo görüşmelerinde, Dolmabahçe mutabakatında kimlerin yer aldığını hepimiz biliyoruz. İmralı ve Kandil’de masaya oturanların kimler olduğunu milletimiz çok iyi biliyor. Dağdaki teröristlerin ‘Çadır Mahkemeleri’nde, yargılama adı altında tiyatrolardan aklanarak şov yaptırıldıklarını da unutmadık. Bütün bunların üstüne çıkıp da Türkiye’nin ana muhalefet partisi de benzer bir terör seviciliği içinde sözleri tam bir saygısızlıktır” dedi.

"SİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİ HÜKÜMETİ BAŞBAKANISINIZ!”

Hükümetin, teröristlerin silah ve mühimmat depolamasına göz yumduğunu, bunun Oslo görüşmelerinden sızan bilgilerle kamuoyuna da yansıdığını belirten Sındır sözlerini şöyle sonlandırdı: “Bugün hendek ve mahalle operasyonlarında gömülen bombalar, tuzaklamalar bir gecede mi yapıldı? Terör örgütü aylardır, hatta yıllardır şiddet eylemlerine yeniden başlamak için hazırlık yaparken, salt iktidarda kalmak için göz yumdunuz. Askerin operasyon talebine valileriniz ile engel oldunuz. Şimdi soruyorum Sayın Başbakan Ana muhalefet partisi mi terör sevici? Lütfen tutarlı olun, sorunlu değil sorumlu olun. Siz Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Başbakanısınız!”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meme kanserine psikolojik destek şart
Sonraki Haber Bülent Delican'dan 18 Mart mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?