ANA SAYFA > SPOR > Bostanlıspor futbolda Oral ile devam...

Bostanlıspor futbolda Oral ile devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bostanlıspor futbolda Oral ile devam...

Bostanlıspor A futbol takımı bu sezon da, teknik sorumlumuz Mustafa Oral ile yola devam edecek.

3 yıl önce Bostanlıspor futbol alt yapısında göreve başlayan, geçen sezon A Takımımızda görev alan Mustafa Oral'la yola devam edeceklerini belirten Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy,  "geçen sezon yeniden yapılanan kadromuzla başarılı olduğumuz söylenemez. Bu yıl işi erkenden ele aldık. Yaş ortalaması 21 olan A Takımımızın gerekli yerlerine  takviyeler yapılacak. Mustafa Oral yine teknik sorumlu olarak görevinin başında. Her zaman istikrardan yanayız. Bu yıl daha başarılı sonuçlara imza atmayı bekliyoruz" dedi.

Futbol Şubesinde idari olarak da yapılanacaklarını, takımın eski kaptanlarından Sabrican Cankol'a daha aktif görev vereceklerini, futbol şubesini yeniden oluşturacaklarını da sözlerine ekleyen Erboy, Gode Cengiz Spor Tesislerindeki suni çim sahasındaki yeni sezonun ilk çalışmasını da teknik sorumlu Mustafa Oral ile izledi. 
Yeşil kırmızılı ekibin çalışmaları yeni saha program düzenlenmelerine kadar Gode Cengiz Tesisleri Suni Çim Sahasında sürdürecek. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özel eğitim öğrencileri ellerini yıkamayı, dişlerini fırçalamayı öğrendi
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu'na tramvay teşekkürü...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?