ANA SAYFA > EKONOMİ > Başkan Kocaoğlu'na tramvay teşekkürü...

Başkan Kocaoğlu'na tramvay teşekkürü...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Kocaoğlu'na tramvay teşekkürü...

Bostanlı Esnaf, Sanayici, İşadamları Derneği yeni yöneticileri İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na Karşıyaka Tramvayı için teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bostanlı Esnaf, Sanayici, İşadamları Derneği'nin Ali Akdaş başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Göreve gelmeleriyle birlikte sosyal sorumluluk projelerine büyük ağırlık verdiklerini söyleyen Akdaş, bu anlamda Süt Kuzusu gibi örnek bir proje yürüten Büyükşehir Belediyesi'ni örnek aldıklarını dile getirdi. Bölgede yaşayan ve faaliyet gösteren esnaf ve sanayicilerin temsilcisi olarak tramvay projesinden de son derece memnun olduklarını vurgulayan BESİAD Başkanı, "Tramvay projesi çok speküle edilmeye çalışıldı. Ancak zaman içinde faydası daha iyi anlaşılmaya başladı. Bizce tramvay modern hayatın vazgeçilmez unsuru. İşimize ve evimize giderken düzenli olarak kullanıyoruz" diye konuştu.
Başkan Aziz Kocaoğlu ise Karşıyaka Tramvayı'nı Ata Sanayi ve Katip Çelebi Üniversitesi'ne bağlayarak kentin kuzeyinin kendi içinde hareketliliğini sağlamış olacaklarını ifade etti. Günlük 25-30 bin yolcu kapasitesine ulaşan tramvayın kullanımının her geçen gün yaygınlaştığını vurgulayan Başkan Kocaoğlu, "Konak Tramvayı'nın da hizmete girmesiyle raylı sistemle taşıdığımız yolcu sayısı 750-800 bine çıkacak. Böylece bu sayıdaki yolcuyu taşıyabilecek en az 1200 otobüsün trafiğe çıkmasının da önüne geçmiş olacağız" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor futbolda Oral ile devam...
Sonraki Haber İzmir ve Bremen fotoğrafları Karşıyaka'da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?