ANA SAYFA > EĞİTİM > Bosnalı öğrenciler ilk Türkçe sertifikalarını Rektör Erciyeş’ten aldı

Bosnalı öğrenciler ilk Türkçe sertifikalarını Rektör Erciyeş’ten aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bosnalı öğrenciler ilk Türkçe sertifikalarını Rektör Erciyeş’ten aldı

Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı bursu ile İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim almaya hazırlanan Bosnalı öğrencilere, A2 seviyesindeki ilk Türkçe sertifikalarını Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş takdim etti.

2015-2016 akademik yılında Tıp Fakültesi’nde eğitim alabilmek için 3 ay önce İzmir Üniversitesi’nde Türkçe eğitimi almaya başlayan Bosnalı öğrencilere A2 seviyesindeki sertifikalarını Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş takdim etti. Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı, Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Doğanata ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş’in de bulunduğu ziyarette öğrencilerin eğitim seviyeleri hakkında bilgi veren Dr. Hülya Skuka, “Türkçe, dünyadaki pek çok dile oranla öğrenilmesi zor bir dil olmasına rağmen öğrencilerimiz 3 ayda büyük başarı gösterdi” dedi. Eğitmen Ayşe Gözde Kurtuluş ise öğrencilerin eğitimlerine B2 seviyesine gelebilmek için 350 saat daha devam edeceklerini hatırlattı.

İzmir Üniversitesi’nde eğitim alıyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen öğrenciler, Tıp Fakültesi’nde eğitim alabilmek için azimle çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler. Rektör Erciyeş ise İzmir Üniversitesi’ndeki tüm eğitim hayatları boyunca öğrencilere Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı ile birlikte destek vermeye devam edeceklerini dile getirdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Miniprint Sergisi büyük ilgi görüyor
Sonraki Haber Bostanlıspor Basketbol Yönetimi'nden Polis şiddetine tepki!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?