ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Miniprint Sergisi büyük ilgi görüyor

Miniprint Sergisi büyük ilgi görüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Miniprint Sergisi büyük ilgi görüyor

Ege Üniversitesi (EÜ) Prof. Dr. Yusuf Vardar (MÖTBE) Kültür Merkezi’nde 5 Ocak tarihinde açılışı yapılan Miniprint Sergisi, öğrenciler ve akademisyenler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Ege Üniversitesi tarafından 2005 yılından beri düzenlenmekte olan uluslar arası EgeArt sanat günleri kapsamında, 2013 yılından sonra ilk kez Miniprint sergisi düzenlendi. Küçük baskı olarak Türkçe’ de karşılığını bulan miniprint; geleneksel baskı resim teknikleri kullanılarak üretilen küçük boyutlu, özgün baskı resimleri ifade ediyor. Linol, ağaç ve metal gibi malzemeler ile kalıp hazırlanarak, kağıda veya benzeri malzeme üzerine geçirilerek yapılıyor.

Sergide 26’sı Türk, 25’i yabancı, toplam 51 sanatçının üretmiş olduğu 100 miniprint çalışması yer alıyor. Sergi,  meraklıları için 30 Ocak 2015 tarihine kadar açık kalacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK Gelişim-BOSSAN maçından sonra olay çıktı
Sonraki Haber Bosnalı öğrenciler ilk Türkçe sertifikalarını Rektör Erciyeş’ten aldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?