ANA SAYFA > İZMİR > Bornova’da satranç heyecanı başlıyor

Bornova’da satranç heyecanı başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova’da satranç heyecanı başlıyor

Bornova Belediyesi’nce düzenlenen turnuvada 27 -28 Ağustos tarihlerinde satranç tutkunları bir araya gelecek. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonu’nda yapılacak 6 yaş ve üzeri herkese açık olan turnuva için son başvuru tarihi ise 24 Ağustos olarak açıklandı.

Bornova Belediyesi, spor kültürünü ve sevgisini oluşturmak ve  satranç sporunu yaygınlaştırmak amacıyla önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapacak.  27-28 Ağustos 2016 tarihlerinde Bornova Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak olan satranç turnuvası 4 etap şeklinde gerçekleşecek.

Yarışmaya 6 yaş ve üzeri 2016-2017 TSF lisansına sahip sporcular katılabilecek. Ücretsiz olarak düzenlenen turnuvada her kategori için 64 kişi yarışacak. Dereceye girenlere ise madalya ve kupa verilecek. Son başvuru tarihi 24 Ağustos olan turnuvaya Kayıtlar http://www.satrancturnuvam.com/default.asp adresinden online olarak yapılabilecek.

Satrançın özellikle çocukların zeka gelişimi açısından önemli bir spor olduğunu ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bornova’da spor alt yapısının gelişmesi için ciddi çalışmalar yürütüyoruz.  Sporun hemen her dalında kurslarımız var. İlçemizde açtığımız ücretsiz satranç kurslarıyla da bu sporu yaygınlaştırmak için çalışmalar yapıyoruz. Bu turnuvanın da bu anlamda amacımıza büyük bir katkı sağlayacağına inanıyorum”dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1 tona yakın mavi kapak topladı
Sonraki Haber Barış için koşacaklar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?