ANA SAYFA > GÜNDEM > Bombacı yine savunma yapmadı, dava ertelendi

Bombacı yine savunma yapmadı, dava ertelendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bombacı yine savunma yapmadı, dava ertelendi

AK Parti Karşıyaka ilçe binası, MHP Çamdibi irtibat bürosu ile Çamdibi Polis Merkezi Amirliğine bombalı eylem düzenleyen ve Buca'da polisle girdiği çatışmada yakalanan terör örgütü MLKP örgütü üyesi Deniz A'nın yargılandığı davada yine savunma yapmayınca, dava bir kez daha ertelendi.

İzmir 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Deniz A. ile sanık ve taraf avukatları katıldı. Sanık avukatı İmdat Ataş, müvekkilinin hazırladığı yazılı savunma metnini inceleyemediğini belirterek, ek süre talebinde bulundu.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Abdullah Mertoğlu'nun avukatı Sema Cansu Bozkurt da sanığının uzun süreden beri savunma yapmamak için ısrarla direndiğini, ek savunma süresi verilmesi şartlarının oluşmadığını ifade etti.

Mahkeme Başkanı Murat Güven, sanığa savunmasını hazırlayabilmesi için son kez ve gelecek celseye kadar süre verilmesine ve tutukluluk halinin devamına karar verip, duruşmayı erteledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İhale tamamlandı, elektrikli otobüsler yolda
Sonraki Haber Baro Başkanları, dayanışma için Tekirdağ'a gitti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?