ANA SAYFA > İZMİR > Bilgi Evi kapılarını açıyor

Bilgi Evi kapılarını açıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bilgi Evi kapılarını açıyor

Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçedeki mahallelere çok amaçlı tesis kazandırmak amacıyla yapımına başlanan Örnekköy’deki Bilgi Evi’nde son aşamaya gelindi. Kaba inşaatı biten Bilgi Evi’nin yıl sonuna kadar hizmete girmesi bekleniyor.

Temeli Şubat 2015’te Örnekköy’de atılan Bilgi Evi projesinde sona gelindi. Kaba inşaatı tamamlanan merkezin bu yıl sonuna kadar hizmete girmesi beklenirken; çok amaçlı bu tesisten 3 tanesinin daha yıl sonuna kadar yapılması öngörülüyor.

Kemalpaşa’daki mahallelere çok amaçlı tesis kazandırmak amacıyla, Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilk örneği Örnekköy’de yapılmaya başlana Bilgi Evi projesinde son aşamaya gelindi. Kaba inşaatının bittiği, dekorasyon ve bahçe düzenlemelerinin yapılmaya başlandığı bu çok amaçlı merkez, yıl sonuna kadar kapılarını vatandaşlara açması bekleniyor. İçinde derslik ve bilgisayar odasının da bulunduğu Bilgi Evi, taziyelerden toplantılara kadar birçok amaçla kullanılabilecek.

Temeli Şubat 2015’te atılan ve kısa zamanda tamamlanan Bilgi Evi’nin kısa sürede vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağını belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, “Biz verdiğimiz sözü tutuyoruz. Bilgi Evi yapacağımızı söyledik ve bunun da ilk örneğini Örnekköy’de yaptık. Yıl sonuna kadar bu çok amaçlı merkezlerden kentin farklı mahallerine 3 adet daha yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

ÇOK AMAÇLI KULANNILACAK

Bilgi Evi’nin çok amaçlı kullanılacak şekilde projelendirildiğini aktaran Başkan Uğurlu, “Bu tesis, sosyal hayatın gereklerine uygun şekilde hazırlandı. Ders çalışmak isteyen öğrenci kardeşlerimizin rahatlıkla çalışabileceği; cenazesi olan vatandaşlarımızın taziyeleri kabul edebileceği ya da hanım kardeşlerimizin toplantılarını rahatlıkla yapabileceği bir merkez olacak burası. İç mekan ve çevre düzenlemesi yapılan bu merkezi en kısa sürede hizmete açacağız” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova'da ağaçlar nedeniyle yolun yönü değişti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da VIP kartlar satışa çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?