ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da VIP kartlar satışa çıkıyor

Pınar Karşıyaka'da VIP kartlar satışa çıkıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da VIP kartlar satışa çıkıyor

Pınar Karşıyaka'da VIP kartlar Çarşamba günü satışa çıkıyor. Yeşil kırmızılı kulüpten yapılan açıklama şöyle:

2015-16 Basketbol Süper Ligi’nde, Turkish Airlines Euroleague’de ve sezon öncesi Karşıyaka Arena’da oynanacak hazırlık maçlarında geçerli olacak olan VIP Kartların satışı, 19 Ağustos Çarşamba günü başlayacaktır.

Kartlarını yenilemek isteyen 2014-15 sezonu VIP kart sahipleri, 19 Ağustos Çarşamba gününden itibaren 21 Ağustos Cuma günü mesai bitimine kadar yenileme işlemlerini tamamlayabilirler.

İlk kez VIP Kart talebinde bulunacak olanlar kombine@kskbasketbol.net adresine ad soyad ve iletişim bilgileri ile başvurdukları takdirde VIP Kart talepleri için 24 Ağustos Pazartesi tarihinden itibaren geri dönüş yapılacaktır.

Salonda yapılan yeni düzenleme ile birlikte Platin VIP Tribünü’ nde değişiklikler yapılmış olup, krokide görünen C4 VIP, C6 VIP ve Platin VIP bölgeleri için de talepler yukarıda belirtilen şekilde alınacaktır.

VIP Kart satışları Çiğli’de bulunan Selçuk Yaşar Tesisleri’ndeki Basketbol Altyapı ofisinden yapılacak olup nakit ve kredi kartı geçerlidir.

Kredi kartından yapılan işlemler %1,35 komisyon ücreti tahsil edilerek tek çekim olarak gerçekleştirilecektir. Taksitlendirme için kart sahiplerinin bankaları ile görüşmeleri gerekmektedir.

VIP Kartların detaylı krokisi ve fiyat bilgisi ise aşağıdaki gibidir;

T Tribünü: 2,000 TL

VIP A: 2,500 TL

VIP B: 2,250 TL

VIP C: 2,250 TL

Platin Tribün: 3,000 TL

VIP C6 ve VIP C4: 1500 TL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bilgi Evi kapılarını açıyor
Sonraki Haber İzmir Körfezi'nde kürek zamanı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?