ANA SAYFA > İZMİR > Bedri Serter'den, ''Gaziler Günü'' mesajı

Bedri Serter'den, ''Gaziler Günü'' mesajı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bedri Serter'den, ''Gaziler Günü'' mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Bedri SERTER, "Gaziler Günü" nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Serter'in mesajı şu şekilde;

''Millet olmamızda, bağımsız  bir ülkede yaşamamızda en büyük ve en değerli katkı şehit ve gazilerimizindir. Bölücü teröre geçit verilmemesi , hainlere ve alçaklara fırsat tanınması için, canını ortaya koyan tüm gazilerimiz bizim en büyük onurumuzdur.

Bir milletin gerçek bir millet olabilmesi ancak uğruna korkusuzca adanacak canlar varsa mümkündür. Bu uğurda en ön safta yer alan, bugün hayatta olan veya olmayan tüm gazilerimiz, bize şunu iyice öğretmişlerdir ki, söz konusu  olan Türkiye cumhuriyeti, vatanın namusu ve geleceğiyse bu topraklarda yaşayan herkes, dini, dili, etnik kökeni ne olursa olsun birlik olmayı, kardeş olmayı başarmış ve ülkesi için canını hiçe saymıştır.

Elbette ki, bu uğurda hayatını ortaya koyan, yaralanan, sakatlanan tüm Gazilerimize sonsuz bir minnet duyuyoruz. Ancak sadece onlara minnet duyarak, gazilerimize olan borcumuzu ödemimiz mümkün değil. Bugün onlara sunulan imkanlar, onlar için sağlanan sosyal haklar asla yeterli değildir. Cumhuriyet rejiminin ve demokrasimizin devletin her makamında bulunanlara sağladığı koltukları, aslında gazi ve şehitlerimize de borçluyuz. 

Cumhuriyet Halk Partisi bu bilinçle, Gazilerimizin hem ekonomik, hem sosyal şartlarının bugünkü halinden çok daha iyi duruma gelmesi, Gazilerimizin ve yakınlarının yaşadığı istihdam problemlerinin çözülmesi için oldukça önemli projeleri harekete geçirmek içinde iktidara gelmek istiyor. Elbette ki, kurucusunun isminin başında  "Gazi" unvanı olan CHP, Gazilerimizi en çok düşünecek ve onları en iyi anlayacak kurumdur.

Bu düşüncelerle, son terör saldırılarında yaralanan ve gazi unvanı alan tüm asker ve polislerimiz başta olmak üzere, yaşayan tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, Vatan toprağı uğruna canını hiçe saymış ve bugün aramızda olmayan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm gazilerimizle birlikte, tüm şehitlerimizi, bu özel günde rahmetle ve özlemle anıyorum.''

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kamil Okyay Sındır'dan liste açıklaması
Sonraki Haber Karşıyaka'da Gaziler Günü törenle kutlandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?