ANA SAYFA > İZMİR > Kamil Okyay Sındır'dan liste açıklaması

Kamil Okyay Sındır'dan liste açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kamil Okyay Sındır'dan liste açıklaması

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay SINDIR, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimleri Milletvekili Aday Listelerine ilişkin bir açıklama yaptı.

Kamil Okyay Sındır'ın açıklaması şu şekilde;

'' 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimlerinde halkımızın huzuruna çıkarak oy isteyecek tüm siyasi partiler Milletvekili Aday Listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na vermiş bulunmaktadır. Bu bağlamda, Cumhuriyet Halk Partimiz de İzmir 2. Bölgede 7 Haziran Seçimlerinde 6. sıradan Milletvekili seçilmiş bulunan şahsımı bu seçimlerde 7. sıradan göstermiş durumdadır. Daha önce adaylığı YSK tarafından düşürülmüş bulunan bir arkadaşımız da önseçim sıralamasındaki yerine uygun olarak listede  6. sıradaki yerini almıştır.

Cumhuriyet Halk Partimizin sadece İzmir’imizde değil ülkemizin tüm seçim çevrelerinde son derece birikimli, başarılı ve nitelikli adayları ile halkımızın huzuruna çıkmış olduğunu düşündüğümüzde, aslında kimin kaçıncı sıradan aday gösterilmiş olduğunun pek bir önemi de bulunmamaktadır.

Önemli olan 13 yıldır iktidarda bulunan;

·ülkemizi ekonomik ve sosyal anlamda karanlığa sürükleyen…

·parlamenter demokrasinin yerine başkanlık sistemi adı altında tüm yetkilerin tek adamda toplandığı, merkezileştiği “Totaliter”, diktatöryel bir anlayışı getirmeyi hedefleyen…

·inanç, düşünce, ifade, örgütlenme ve her türlü hak arama özgürlüklerini sınırlayan ve hatta ortadan kaldırmaya çalışan…

·hukuk ve adaleti sadece kendinden olanlar için hak sayan…

·çağdaş demokrasilerin en temel göstergesi olan yasama, yürütme ve yargının kuvvetler ayrılığı ilkesini yok eden…

·terörden, çatışmadan, kaostan beslenen ve sayısız vatan evlatlarımızın, askerimizin, polisimizin ocaklarına ateş düşüren…

·yurttaşlarımızı etnik kimlikleri, mezhepleri ile ayrıştıran, kutuplaştıran…

·yoksulluğu ve açlığı yok etmek yerine yönetmeyi ilke edinen…

·korku, baskı ve zulüm ile yönetme anlayışını alışkanlık haline getiren AKP hegemonyasına artık dur diyebilmektir.

Bu bağlamda önemli olan hangi ismin milletvekili olduğundan veya olacağından çok aydınlık geleceğimizin teminatı Cumhuriyet Halk Partimizi iktidara taşıyacak, siyaseti ve demokrasiyi vesayetten kurtaracak yeter sayıda ve nitelikli kadroların Türkiye Büyük Millet Meclisimize taşınabilmesidir.

Bunun için hangi etnik kimliğe veya inanca sahip olursa olsun kendisini ilerici, demokrat, yurtsever ve aydın olarak ifade eden bütün yurttaşlarımızın siyaset üstü birlik ve dayanışmasına gereksinim bulunmaktadır.

CHP ile Yaşanacak bir Türkiye özlemiyle...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Bedri Serter'den, ''Gaziler Günü'' mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?