ANA SAYFA > İZMİR > Bayram tatilinde Yassıcaada ve Foça keyfine devam

Bayram tatilinde Yassıcaada ve Foça keyfine devam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
 Bayram tatilinde Yassıcaada ve Foça keyfine devam

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Urla Yassıcaada’da ve Foça’da deniz keyfi yapmak isteyenler için vapur seferlerine Bayram tatilinde de devam edecek.

İzmir’de günübirlik tatilin en renkli ve en ekonomik merkezlerinden biri olan Yassıcaada Tesisleri, Kurban Bayramı'nda da hizmete devam edecek. 21 Eylül Pazartesi ve Bayramın ilk günü olan 24 Eylül Perşembe günü hariç, 22 – 23 - 25 - 26 ve 27 Eylül tarihlerinde Karşıyaka ve Üçkuyular iskelelerinden adaya seferler yapılacak. Yassıcaada seferleri 27 Eylül’de sezonu kapatacak.

Büyük ilgi gören Foça vapuru da her hafta sonu olduğu gibi, Kurban Bayramı’nın hafta sonuna denk gelen 26 Eylül ve 27 Eylül tarihlerinde de seferlerine devam edecek. İZDENİZ’in Konak ve Karşıyaka iskelelerinden gerçekleştirdiği seferlerin hareket saatleri ve ücreti değişmeyecek.

Yassıcaada seferleri için gemi 08.30’da Karşıyaka İskelesi’nden, 09.00’da Üçkuyular İskelesi’nden hareket ediyor. Adadan dönüş saati 17.45. Gidiş-dönüş ücreti ise 16.5 TL. Seferlerden 0-6 yaş grubu çocuklar için ücret alınmıyor.
Karşıyaka-Konak-Foça seferlerinin ücretleri ise tam 10 TL, öğretmen 8 TL, öğrenci 6 TL.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sağlık seferberliği başladı
Sonraki Haber Karşıyaka’da bayram temizliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?