ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka’da bayram temizliği

Karşıyaka’da bayram temizliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da bayram temizliği

Karşıyaka Belediyesi, ‘Hedef daha temiz Karşıyaka’ parolasıyla ilçenin dört bir yanında rutin olarak yürüttüğü temizlik çalışmalarına Kurban Bayramı öncesinde hız verdi.

Cami ve cemevlerinde dip bucak bayram temizliği yapıldı, başta Çarşı olmak üzere cadde ve sokaklar özel araçlarla temizlendi, çöp konteynerleri yıkandı.

Kurban kesim ve satış yerlerinden mezarlıklara, sokaklardan ibadethanelere kadar her bölgede bayram hazırlıkları yapan Karşıyaka Belediyesi, temizlik çalışmalarıyla kenti pırıl pırıl hale getirdi. Vatandaşların daha temiz ve huzurlu şekilde ibadet edebilmesi için, 15 cami ve 2 cemevi duvarlarından halılarına kadar baştan sona temizlendi. Yollar özel ekip ve araçlar tarafından yıkandı, deterjanlı sularla dezenfekte edildi. Gündüz çalışmasının yanı sıra, 01.00’den 05.00’e kadar süren gece temizliğiyle de Çarşı ve paralel sokakları tertemiz yapıldı. Nergiz, Şemikler, Bostanlı ve Alaybey gibi farklı mahallelerdeki çöp konteynerleri yıkanarak hem hijyen hem de estetik görünüm sağlandı

Karşıyaka Belediyesi ayrıca, kurduğu özel ekipler ve ikramlarıyla Kurban Bayramı’nda da vatandaşın yanında olacak. Arife ve birinci bayram gününde; 70 kişilik ekip ibadethanelerde şeker ve kolonya ikramı yaparken, Örnekköy Kurban Kesim ve Satış Yeri’nde de çay ve meşrubat servis edilecek. Mezarlıklarda 3 bin adet karanfil dağıtılacak.

Kurban Bayramı'nın 'barış' getirmesini dileyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızda Kurban Bayramı’nın hiçbir sıkıntı yaşanmadan, huzurla geçmesi için gerekli tüm hazırlıkları yaptık, tedbirleri aldık. Ekiplerimiz bayram sonuna kadar da çalışmalarını sürdürecek. Ancak, son dönemde ülkemizin içinden geçtiği acı süreç nedeniyle bayramda yüreğimiz buruk olacak. En büyük duamız, dileğimiz ülke olarak birlik ve beraberlik içinde bu zor süreçten çıkarak, barış ve huzura kavuşmamızdır” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayram tatilinde Yassıcaada ve Foça keyfine devam
Sonraki Haber Karabela Filmi İzmir Galası Gerçekleşti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?