ANA SAYFA > SPOR > Bauermann: Hala Play-Off şansımız olduğu için mutluyuz

Bauermann: Hala Play-Off şansımız olduğu için mutluyuz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bauermann: Hala Play-Off şansımız olduğu için mutluyuz

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Arel Üniversitesi Büyükçekmece Basketbol'u mağlup eden Pınar Karşıyaka'da coach Dirk Bauermann mücadeleyi değerlendirdi.

Bauermann'ın değerlendirmesi şöyle: "Kazandığımız için çok mutluyuz. Geçen hafta Afyon Belediyespor karşısındaki hayal kınklığından sonra bu maçın zor olacağını biliyorduk. 7dakika kala 10 sayı farkla gerideyken oyuncularımız reaksiyon gösterip enerjilerini ortaya koyarak öne geçtiler ve harika bir iş çıkardılar. BSL, harika bir lig ve bugün çok iyi çalıştınlan çok sert bir takıma karşı oynadık. Galibiyeti almamız gerekiyordu ve neyse ki aldık ancak maçı kazanmayı onlar da hak etti. Kazandığımız için ve hala playoff şansımız olduğu için mutluyuz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hasan Türker’de Hakem Faciası….
Sonraki Haber Colorsky 5K Renkli Koşu Festivali Karşıyaka'da düzenlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?