ANA SAYFA > SPOR > Hasan Türker’de Hakem Faciası….

Hasan Türker’de Hakem Faciası….

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hasan Türker’de Hakem Faciası….

İzmir 2. Amatör Futbol Ligi 2. Grubunda bugün zirveyi etkileyecek Bostanlıspor-Erdem Esentepespor karşılaşmasında adeta hakem faciası yaşandı.

Geçen sezon koşamadığı için klasman yükselemeyen hakem Oğuzhan Hamlemitoğlu yönettiği karşılaşmada verdiği ve vermediği kararlarla kontrolü tamamen elinden kaçırdı. Her iki tarafa da birbirinden ilginç düdükler çalıp seyirci ile futbolcuları adeta çileden çıkardı. 2-2 biten karşılaşmada 2 penaltı, 3 kırmızı kart vardı. Maçta büyük olayın çıkmamasını iki taraf futbolcularının iyi niyetleri önledi.
Kenan ve Sercan’ın penaltıdan attığı iki golle 2-0 öne geçen Erdem Esentepespor karşısında sayısız gol fırsatı kaçıran Bostanlıspor Mustafa ve penaltıdan Onur’un peşpeşe gelen golleriyle geri dönüş yapınca karşılaşma 2-2 sona erdi. 
Bostanlıspor’dan kaptan Tolga çift sarı karttan kırmızı kart, aynı pozisyona itiraz eden Onur da 2. Sarı karttan kırmızı kart gördü. Erdem Esentepespor’dan Oner de maçta kırmızı kart gören 3. Oyuncu oldu.
Maçın kahramanları kalesinde devleşen Bostanlıspor kalecisi Burak ile Erdem Esenspor’u profesyonel lig tecrübesi olan kalecisi adaşı Burak Göçkün’dü..
DİĞER SONUÇLAR
Grubun diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle:
Yeni Örnekköyspor-Şemiklerspor: 2-2
Karşıyaka Kültürspor-Nergizspor: 5-1.
 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Tugay, Makedon Göçmenleriyle oynadı
Sonraki Haber Bauermann: Hala Play-Off şansımız olduğu için mutluyuz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?