ANA SAYFA > GÜNDEM > Colorsky 5K Renkli Koşu Festivali Karşıyaka'da düzenlendi

Colorsky 5K Renkli Koşu Festivali Karşıyaka'da düzenlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Colorsky 5K Renkli Koşu Festivali Karşıyaka'da düzenlendi

Dünyaya yayılan 'Colorsky 5K Renkli Koşu Festivali', Karşıyaka'da 1000'den fazla kişinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Dünyada yayılan 'Colorsky 5K Renkli Koşu Festivali', Mavişehir sahilinde düzenlendi. Festivale 1000'den fazla kişi katılırken, koşucular, gıda boyası ve mısır nişastasından yapılan renkli tozlarla gökkuşağı renklerine büründü. Sevdikleriyle birlikte eğlenceli pazar günü geçirmek isteyen İzmirliler, festival alanına akın etti. Koşucuların üzerlerine, ekip ve gönüllüler tarafından 5 kilometrelik parkurun belirli noktalarındaki renk istasyonlarında; mor, turuncu, sarı ve yeşil tozlar atıldı. Renkli toz yağmurlarına tutulan koşucular, varış noktasına geldiğinde DJ performansıyla dans etti.

Colorsky 5K Renkli Koşu Koordinatörü Büşra Gülalioğlu, koşuda kimseye birincilik ödülü verilmediğini, yarışın spora ve hayata renk katmak için düzenlendiğini belirterek, şöyle konuştu: "Biz bu sene İzmir'de altıncı kez renkli koşu festivalini düzenliyoruz. Koşu Festivali, Mavişehir sahilinde ikinci kez düzenleniyor. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da çok yoğun katılımla gerçekleşiyor. Toplam 5 kilometrelik koşunun her bir kilometresinde bizim farklı renklerde boya istasyonlarımız var. İlk istasyonumuz sarı, yeşil, mavi şeklinde devam ediyor. Bitişe gelindiğinde kişiler rengarenk oluyor ve bitiş noktasında onları bekleyen bir 'color parti'miz var. Burada eğlenmeye ve renklenmeye devam ediyoruz. Bu yıl binden fazla kişinin katılımı var ve sayı giderek artıyor. Koşumuzun özelliği, herkesin birinci olması. Kimseye birincilik ödülü verilmiyor. 7'den 70'e her yaştan insan rahatlıkla koşabilir, isterse yürüyebilir. Misyonumuz herkes için spor ve sloganımız hayata renk katmak. Burada pusette bebeklerden yaşlılara herkesi görebilirsiniz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bauermann: Hala Play-Off şansımız olduğu için mutluyuz
Sonraki Haber Karşıyaka’dan Cizre’ye yardım köprüsü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?