ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkanlar Twitter'dan birbirine girdi: ''Ergen ruhunla...''

Başkanlar Twitter'dan birbirine girdi: ''Ergen ruhunla...''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkanlar Twitter'dan birbirine girdi: ''Ergen ruhunla...''

Karşıyaka Belediyesi'nin 8 Mart sebebiyle hazırlatarak kentin farklı noktalarına astığı "Sana ne" afişleri, AK Partililerin gündeminden düşmüyor. Son olarak kişisel Twitter hesabından bir görsel paylaşarak tartışmaya dahil olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'e, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar yine kendi Twitter hesabı üzerinden yanıt verdi.

Karşıyaka Belediyesi'nin "Sana ne" afişleri üzerinden yaşanan tartışmalara, her geçen gün bir yenisi ekleniyor. İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afişleri eleştirmesi üzerine Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar kendisine sosyal medya hesaplarından cevap vermişti. Erdoğan'ın ardından tartışmaya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Nükhet Hotar da dahil olmuş, Hüseyin Mutlu Akpınar Hotar'a da sosyal medya hesapları üzerinden çok sert bir yanıt vermişti.

Tartışmaların son perdesi Twitter'da yaşandı. Karşıyaka Belediyesi'nin hazırlattığı afişlerin kolajlandığı ve üzerine "CHP'Lİ BELEDİYENİN YAPTIRDIĞI AFİŞ, İKTİDAR BİZİZ, ÜLKEYİ YÖNETEN BİZİZ SANA NE" yazılmış bir görseli "VAR MI DİYECEĞİNİZ?" notuyla paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek'e yanıt, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'dan geldi. Gökçek'in twitine yanıt olarak "Twitter'daki 'ergen' ruhunla otur önce Ankara'yı yönet sen.." yazan Akpınar'ın bu çıkışına, Gökçek'ten nasıl bir cevap geleceği ise merak konusu.

İşte Gökçek'in paylaştığı o görsel:

 

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayça, özgün yorumuyla büyüledi
Sonraki Haber LÖSEV'in annelerine özel kutlamalar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?