ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Ayça, özgün yorumuyla büyüledi

Ayça, özgün yorumuyla büyüledi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayça, özgün yorumuyla büyüledi

İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı’nın (İKSEV), İzmir Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile düzenlediği 23. İzmir Avrupa Caz Festivali’nde dün gece Ayça Gündüz Quartet & George Kontrafouris konseri vardı.

Caz standartlarını yeni bir yorumla sunan Ayça Gündüz (vokal), Ayhan Öztoplu (davul), Ozan Musluoğlu (kontrbas) ve Engin Recepoğulları (tenor saksafon) ile Yunanistan’ın önemli caz piyanistlerinden George Kontrafouris, AASSM Küçük Salonu dolduran dinleyicilerine nostaljik bir caz gecesi yaşattı.

İzmir Yunanistan Başkonsolosluğu işbirliği ile yapılan konser, Yunanlı Besteci Hacıdakis’in geleneksel motifler taşıyan aşk temalı şarkısının caz yorumuyla sona erdi. Ayça Gündüz’ün yumuşak sesi, Musluoğlu ve Öztoplu’nun heyecan uyandıran bas ve davul soloları, Recepoğulları’nın şarkılara renk ve değer katan eşliği ve ilk kez birlikte çalmalarına rağmen piyanist Kontrafouris’in dörtlüyle uyumu konserin, Festival’in unutulmazları arasına girmesini sağladı.

23. İzmir Avrupa Caz Festivali 14 Mart Pazartesi günü İzmir İtalya Konsolosluğu işbirliği ile yapılacak Luca Costantini Quartet konseriyle devam edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İğne korkusunu hipnozla yendi, ilk çocuğunu kucağına aldı
Sonraki Haber Başkanlar Twitter'dan birbirine girdi: ''Ergen ruhunla...''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?