ANA SAYFA > İZMİR > LÖSEV'in annelerine özel kutlamalar

LÖSEV'in annelerine özel kutlamalar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
LÖSEV'in annelerine özel kutlamalar

LÖSEV, yavrularının tedavileri süresince her türlü zorluğa göğüs geren fedakâr ve cesur anneleriyle erişkin kanser hastalarının Kadınlar Günü'nü bir dizi etkinlikle kutladı.

Hayat Bağları projesi kapsamında erişkin kanser hastalarına  Sosyal ihtiyaçlarında destek olan LÖSEV, 7-8 Mart tarihleri arasında kanser tedavisi süren hastalarını Lösemili Çocuklar Köyü’nde ağırladı. 2008 yılından beri devam eden proje, erişkin kanser hastalarına yaşam sevinci kazandırmak, tedavi süreçlerinin dışındaki dönemlerde hayat kalitelerini yükseltmek ve kendi şartlarındaki hastalarla bir araya gelerek zengin paylaşımlar ve dostluklar edinmelerini sağlamayı hedefliyor.

ÇİÇEKLİ KÖY’DE ANNELERE KAHVALTI

İzmir’de bulunan, tedavi gören çocukların anneleri ve erişkin kanser hastası kadınlar Çiçekliköy’de gerçekleşen kahvaltı ile dünya kadınlar gününü kutladı.

Dünya Kadınlar Günü ayrıca LÖSEV’in İstanbul, Bursa ve Antalya şubeleri ile illerde de yüzlerce LÖSEV Annesi ve çalışanlarının katılımı ile birbirinden renkli etkinliklerle hayata geçirildi.

LÖSEV’DE KADIN HAYAT DEMEKTİR

Çalışanlarının % 80 i kadınlardan oluşan LÖSEV, lösemi hastalığını tanıtmak, hastalar ve ailelerine desteklerin yanı sıra lösemili çocukların ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesile ile toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. Hastalığın ağır yükü altında ezilen kadınlarımızı el üstünde tutup, büyük mücadelelerinde güçlendirmekte, yıkılmaz kılmaktadır. Çatısı altında hizmet veren ve hizmet alan tüm kadınların kişisel gelişimleri için eğitim ve seminerlerle desteklemektedir.

Annelerin iyileştirilmesi ve meslek sahibi olmaları sağlanarak elleri ekmek tutan kadınlar haline gelmeleri amacıyla kurduğu Anne Atölyelerinde yüzlerce anneye meslek eğitimleri vermektedir. Meslek sahibi olan anneleri atölyelerde üretim sürecine dahil ederek, ücretlendirmekte ve bu annelerin ekonomik koşullar altında ezilmeden ayaklarının üzerinde duran, evlerine ekmek götüren çalışan kadın haline gelmesini sağlamaktadır.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkanlar Twitter'dan birbirine girdi: ''Ergen ruhunla...''
Sonraki Haber İzmir'de trafiğe kayıtlı araç sayısı arttı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?