ANA SAYFA > GÜNDEM > Başkan Akpınar'dan anlamlı bağış

Başkan Akpınar'dan anlamlı bağış

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar'dan anlamlı bağış

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sosyal medyada kendisine hakaret eden bir şahıstan mahkeme yoluyla kazandığı 10 bin liralık tazminatı kanser hastalarına bağışladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden bir kullanıcı hakkında, "Kişisel ve mesleki onurunu zedelemek, şeref ve itibarını düşürmeye çalışmak" gerekçeleri ile suç duyurusunda bulundu.
Cumhuriyet Başsavcılığı, sosyal medya kullanıcısının ifadelerinin suç vasfı taşıdığına karar verdi. Savcı, yasa gereği tarafları uzlaşmaya davet etti. Yapılan görüşmeler sonrasında, bu kişinin Başkan Akpınar'a 10 bin lira tazminat ödemesi kararlaştırıldı.
Başkan Akpınar, bu karar sonrası parayı kendisinin almayacağını tazminat bedelinin Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma Vakfı'na (KİTVAK) bağış olarak yatırılmasını ve oradaki hastalar için kullanılmasını istedi. Para, davalı kişi tarafından KİTVAK'ın hesabına yatırıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Can Yücel Karşıyaka’da anıldı
Sonraki Haber Kaf Kaf, Atatürk Stadı'ndan vazgeçti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?