ANA SAYFA > GÜNDEM > Can Yücel Karşıyaka’da anıldı

Can Yücel Karşıyaka’da anıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Can Yücel Karşıyaka’da anıldı

Türk edebiyat tarihine damga vuran isimlerden biri olan büyük şair Can Yücel, Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenenen bir etkinlikle anıldı.

12 Ağustos 1999’da, 73 yaşındayken hayata gözlerini yuman Türk edebiyatının unutulmaz isimlerinden usta şair Can Yücel, Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi Topluluğu tarafından düzenlenen bir etkinlikle Karşıyaka’da anıldı. Karşıyaka Çarşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Etkinliğin başında geçtiğimiz yıl 11 Ağustos’ta hayatını kaybeden Tarık Dursun K.’de anılırken, daha sonra konuşmacılar Cevdet Yüceer, Erkan Karakiraz, Veysel Çolak ve Vahdettin Yılmaz; Can Yücel’in şiirlerini ve hayatını farklı açılardan irdelediler.

Can Yücel’in hayatından kesitlerin sunulduğu etkinlik, büyük şairin farklı şiirlerinin Karşıyaka Belediyesi Şiir Atölyesi katılımcıları tarafından okunmasıyla son buldu.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ebeveynlere Facebook uyarısı
Sonraki Haber Başkan Akpınar'dan anlamlı bağış

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?