ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf, Atatürk Stadı'ndan vazgeçti

Kaf Kaf, Atatürk Stadı'ndan vazgeçti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf, Atatürk Stadı'ndan vazgeçti

Daha önce önümüzdeki sezon maçlarını İzmir Atatürk Stadı'ndan oynamaya karar veren Karşıyaka'da yönetim bu kararından vazgeçti.

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek Karşıyaka'da yönetim, bu sezon Göztepe ve Altınordu Doğanlar Stadı'nı kullanacağı için zemin avantajı sebebiyle Atatürk Stadı'nı kullanma kararı almıştı. Atatürk Stadı'nın çok büyük olması ve tribünlerin sahaya olan uzaklığı, yönetimi bu kararından vazgeçirdi.

Passolig'in gerekli olmadığı 2. Lig'de taraftarının gücünü sonuna kadar kullanmak isteyen yönetim, tribünleri sahaya daha yakın bir stat arayışı içerisine girdi. Yönetimin çevre ilçelerdeki ilçe statlarını inceleyerek yakın zamanda stat konusunda kararını vermesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar'dan anlamlı bağış
Sonraki Haber Karşıyaka’da 22 gün su kesintisi...…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?