ANA SAYFA > MEDYA > Başkan Akpınar Gazeteci Tekin’in nikahını kıydı

Başkan Akpınar Gazeteci Tekin’in nikahını kıydı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar Gazeteci Tekin’in nikahını kıydı

Karşıyakalı Gazeteci Tolga Tekin’in nikâhını Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar kıydı.

Yeni Asır Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Tolga Tekin ile Hande Bozdaş’ın nikah töreni Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde yapıldı. Damat Tolga’nın nikah şahitliğini Yeni Asır Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ercan Demir yaparken Gelin Hande’nin nikah şahitliğini ise Dr. Ali Resmi Erucman yaptı. Karşıyaka Belediyesi Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde yapılan nikah törenine Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Müftüsü Cahit Erhun’nun yanı sıra kalabalık bir davetli grubu katıldı.
İmzaların atılmasından sonra Belediye Başkanı Akpınar ve Kaymakam Yücel gençleri tebrik ederek, mutluluklar diledi. Kısa birer konuşma yaptılar. Başkan Akpınar evlenme cüzdanını genç çifte vermek üzere Kaymakam Yücel’e takdim etti. Kaymakam Yücel “Evlenme cüzdanını gelin hanıma vermek üzere damat beye veriyorum” diyerek evlenme cüzdanını damat Tolga’ya verdi. Başkan Akpınar’ın nikah boyunca yaptığı espriler gelin ve damadın yanı sıra salondakileri kahkahaya boğdu. “Damat gelini öpebilir” sözü üzerine yoğun bir fotoğraf çekimi başladı. Salondakilerin “Fotoğraf çekenler yüzünden damadın gelini öptüğünü göremedik” sözleri üzerine, Başkan Akpınar’ın damadın gelini bir daha öpmesini istemesi büyük alkış aldı.

Haber – fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar Bostanlı'da...
Sonraki Haber Turgut Uçar'dan rehavet uyarısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?