ANA SAYFA > ÇEVRE > Başkan Akpınar Bostanlı'da...

Başkan Akpınar Bostanlı'da...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar Bostanlı'da...

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Bostanlı'da yenilenme çalışmalarının son aşamasına gelen Balıkçı Parkı'nda Bostanlılılarla bir araya geldi.

Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri, CHP Karşıyaka Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri Karşıyaka Belediye Meclis Üyelerinin katıldığı toplantıda Bostanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Türker ile birlikte Karşıyakalılar'a seslenen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Sizlerden gelen taleplerle sil baştan yenilediğimiz ve modern bir yaşam alanı haline getirdiğimiz Balıkçı Parkı'nda bir arada olmaktan son derece mutluyum" dedi.
Akpınar, "vatandaşlarımızla biraraya geldik. Hem yapılan çalışmaları birlikte değerlendirdik, hem de talepleri, beklentileri dinledik. Yüreğimizde Karşıyaka sevdasıyla, el ele vererek tüm sorunları birlikte çözmeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Zübeyde Hanım Anıt Mezarı yanındaki tuvalet için yürütmeyi durdurma kararı...
Sonraki Haber Başkan Akpınar Gazeteci Tekin’in nikahını kıydı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?