ANA SAYFA > SPOR > Turgut Uçar'dan rehavet uyarısı

Turgut Uçar'dan rehavet uyarısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Turgut Uçar'dan rehavet uyarısı

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü henüz galibiyeti bulunmayan ve 20 maçta 18 mağlubiyet, 2 beraberlikle son sıraya demir atan Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak Karşıyaka'nın teknik direktörü Turgut Uçar, futbolcularına rehavet uyarısında bulundu.

Rakipleriinin durumunun aldatıcı olmaması gerektiğinin altını çizen Turgut Uçar, "Futbolda puan tablosundaki durumu ne olursa olsun hiçbir rakibi küçümseyemezsiniz. Kazanıp yeniden yükselişe geçmemiz şart. Seri galibiyetlere ihtiyacımız var" dedi.Halen 2-0 kaybettikleri son Ankaragücü maçının ilk yarısında, oyun 1-0 devam ederken verilmeyen penaltılarının şaşkınlığını yaşadıklarını da sözlerine ekleyen Turgut Uçar, "Hafta içinde maç analizlerini yaparken pozisyonu tekrar tekrar izleyip şoke olduk. Hem hakem hem de yan hakem gözleri önünde herkesin gördüğü penaltıyı çalmadı. O penaltı çalınsa skor farklı olurdu" diye konuştu.Karşıyaka'da orta sahada cezalı Arif'in yanı sıra sakatlığı süren Mustafa Aşan da bu hafta oynamayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar Gazeteci Tekin’in nikahını kıydı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol'u ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?