ANA SAYFA > İZMİR > Baro Başkanı Özcan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Baro Başkanı Özcan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Baro Başkanı Özcan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve yönetim kurulu üyeleri ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

Göreve geldiklerinden bu yana periyodik olarak ilçelerdeki avukatları ziyaret eden ve sorunlarına yönelik çalışmalar yürüten Baro Başkanı Özcan, 28 Eylül 2016 günü Çeşme, Urla ve Seferihisar’ı ziyaret etti. Her ilçeye yeni bir bilgisayar ve hijyenik fiziki alanlar sloganıyla başlattıkları çalışma doğrultusunda bu ilçelere de avukatların kullanımı için temin edilen yeni bilgisayarlar teslim edildi.

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan göreve geldiklerinde “baro avukat içindir” sloganıyla yola çıktıklarını söyleyerek, ilçelerde çalışmalarını sürdüren avukatların merkezden uzak olmalarından kaynaklanan sıkıntılarını en aza indirmek için gece gündüz çalıştıklarını belirtti. İlçelerde sadece teknik ve fiziki anlamda çalışmalar yapılmadığını aynı zamanda daha önceki dönemlerde yapılmayan mesleki eğitim çalışmalarının da gerçekleştiğini dile getiren Özcan, “ütopik denen projelerimizi bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Divan Kurulu bugün toplanıyor...
Sonraki Haber Bir bağış, bir hekim, binlerce hayat

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?