ANA SAYFA > EĞİTİM > Bir bağış, bir hekim, binlerce hayat

Bir bağış, bir hekim, binlerce hayat

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bir bağış, bir hekim, binlerce hayat

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Burs Kurulu “Bir Bağış, Bir Hekim, Binlerce Yaşam” diyerek başta Tıp Fakültesi Mezunları olmak üzere tüm İzmir’li hayırseverleri öğrencilere katkıda bulunmaya davet ediyor.

Yaklaşık 16 yıldır 1600 öğrenciye burs sağlayan Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Burs Kurulu bu yıl da 210 öğrenciye daha burs verilmesi için çalışmalara başladı. Burs kurulunun her yıl toplam 210 öğrenciye ihtiyaç veya yemek bursu sağladığını belirten DEÜ Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yeşim Tunçok fakülte burs gelirlerinin fakülte öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve kurum dışı duyarlı bireylerin katkıları ile oluştuğunu söyledi. Firmalar ve bağış yapan bireylerin katkılarının da önemsenmeyecek düzeyde olduğunu belirten Tunçok “Ne yazık ki başvuru yapan ve ihtiyacı olduğu belirlenen her öğrenciye yetecek kadar burs geliri toplanamamakta. İhtiyacı olan tüm öğrencilerimize burs verebilmemiz için sizlerin katkılarını bekliyoruz. Biz de Fakülte Burs Kurulu olarak çalışmalarımıza başladık. Balçova Belediyesi ve Egeli Tenis Veteran Derneği’nin (ETV) düzenlediği 'Cumhuriyet Çocukları Ödüllü Tenis Turnuvası'nın tüm geliri son iki yıldır olduğu gibi bu yıl da Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Burs Kurulu’na bağışlanacak. Bunun dışında da öğrencilerimize destek olmak isteyen herkesin katkılarını bekliyoruz” dedi.

“Bir Bağış, Bir Hekim, Binlerce Yaşam” davetine katkıda bulunmak isteyenler için Burs Kurulu

Hesap No:

İş Bankası Dokuz Eylül Şubesi Hesap No:34810194274 IBAN: TR56000640000013481

TEB Hesap No: 37515126 IBAN: TR34000320000000037515126

İletişim (DEÜ Tıp Fakültesi): 0232 412 98 71

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Baro Başkanı Özcan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor
Sonraki Haber Donanmacı Mahallesi'nin yeni muhtarı Coşkun Zenginer

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?