ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Divan Kurulu bugün toplanıyor...

Karşıyaka Divan Kurulu bugün toplanıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Divan Kurulu bugün toplanıyor...

Yaşadığı maddi sorunları halen çözememesine karşın, ligde ilk 4 haftada topladığı puanlar ile zirveye ortak olan Karşıyaka'da bugün Divan Kurulu toplanacak ve yönetim ile buluşacak.

Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ tüzük gereği divan kurulu üyelerine 18.00'de başlayacak toplantıda aylık faaliyetleri hakkında bilgi verecek. Divan Başkanı Cihan Büyükoral, "Biz yönetimle sık sık bir araya geliyoruz. Bu toplantıyada herkesin gelmesini istiyoruz. Geride kalan sürede neler yapılmış neler yapılması gerekir. Doğru bilgileri birinci ağızdan öğrenilmesi için çok önemli" dedi. Yönetim olarak şeffaf bir yapıyı benimsediklerini belirten Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ ise, "Geçmiş dönemlerde yapılan yanlışlar önümüze çıktıkca o sorunları çözüp yola devam etmeye çalışıyoruz. Genel kurul öncesi bizlere verilen destek sözlerinin hayata geçmesi lazım. Bu takıma destek olunduğu zaman neler yapabileceğini gördük. Biz yönetim olarak yarattığımız kaynağı hemen takıma aktarıyoruz. Camia içinde yaşanan sinerjinin daha da artması lazım" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bornova Belediyesi ile Ege Üniversitesi arasında önemli işbirliği
Sonraki Haber Baro Başkanı Özcan, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?