ANA SAYFA > MAGAZİN > Annelerin de Eğlenmeye Hakkı var…

Annelerin de Eğlenmeye Hakkı var…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Annelerin de Eğlenmeye Hakkı var…

İzmir’de yaşayan annelerin ortak buluşma portalı; izmiranneleri.com organizasyonu ile bu sene 2.si düzenlenen İzmir Anneleri Yeni Yıl Balosu, Kaya Prestige otelde gerçekleşti.

İzmir Anneleri portalı’nın organize ettiği gecede, anneler bu sefer çocukları eşlerine ve annelerine emanet ederek, doyasıya eğlendi. Yeni Yıl Balosunda şıklıkları ile göz kamaştıran ellinin üzerindeki katılımcı annenin baloda eğlenirken akılları evdeydi. İzmiranneler.com sosyal medya hesaplarından takip edilen portal, anneler için, eğlenceli, eğitici ve çocuklu etkinliklerini de İzmir Anneleri ile buluşturuyor. İzmir Anneleri Portalı kurucusu Sibel Türsen, “ Annelerin de dinlenmeye ve kimi zaman eğlenmeye ihtiyacı var. Bu organizasyonlarda ortak noktası çocukları olan İzmir’in farklı bölgelerinden birçok anne bir araya geliyor ve deneyimlerini paylaşma fırsatı yaratılıyor. Yaptığımız etkinliklerde önceliğimiz çocuklarımız… Sadece eğitici etkinliklerle değil annelerin ihtiyacı olan sosyal ortamları yaratarak da çocuklarımızı düşünmeye devam ediyoruz.”  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yeni Yıl İndirim Günleri bu yıl Bostanlı Pazarı'nda...
Sonraki Haber CHP Milletvekili Atila Sertel tutuklu meslektaşlarını ziyaret etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?