ANA SAYFA > GÜNDEM > Yeni Yıl İndirim Günleri bu yıl Bostanlı Pazarı'nda...

Yeni Yıl İndirim Günleri bu yıl Bostanlı Pazarı'nda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Yeni Yıl İndirim Günleri bu yıl Bostanlı Pazarı'nda...

18-21 Aralık tarihleri arasında Bostanlı Pazarı’nda düzenlenecek Yeni Yıl İndirim Günleri yeni yıl alışverişinin yeni gözdesi olacak.

Karşıyaka Belediyesi’nin desteğiyle 18-21 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek Yeni Yıl İndirim Günleri yeni yıl heyecanını indirimli alışveriş ile buluşturacak.

Seksen firmanın katıldığı ve giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden hediyelik eşyaya, takı ve mücevherden gıdaya pek çok ürünün indirimli olarak satılacağı etkinlikte yeni yıl gecesini şıklaştırmak ve yılbaşı sofrasını zenginleştirmek isteyenlere kaliteli ve uygun fiyatlı seçenekler sunulacak. Beş bin metrekare alan üzerinde düzenlenecek etkinlik dört gün sürecek.

İlk kez düzenlenen etkinliğin geleneksel bir yeni yıl şenliğine dönüştürülmesi hedefleniyor.

Yeni Yıl İndirim Günleri, çocuk oyun alanları, sahne etkinlikleri ve yeme içme mekanlarıyla yeni yıl neşesini de artırmayı planlıyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Bir şey yapmalı'' diyen gençler TOG’da buluşuyor
Sonraki Haber Annelerin de Eğlenmeye Hakkı var…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?