ANA SAYFA > SPOR > ALTINORDU U13'DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU...

ALTINORDU U13'DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ALTINORDU U13'DE TÜRKİYE ŞAMPİYONU...

Altınordu U 13 Futbol Takımı, Kastamonu’daki Türkiye Şampiyonası finalinde Galatasaray’ı tek golle mağlup ederek şampiyonluk kupasına uzandı.

Yarı finalde Antalya Özerspor’u 2-0’lık skorla mağlup eden Altınordu, Hasan Doğan Tesisleri’ndeki maçta Taha Tepe, Kağan Topçu, Furkan Doğan, Atakan Gündüz, Atalay Gürel, Mesut Tunalı (58 Atalay Yıldırım), Abdülkadir Çelik (53 Denizhan Olgun), Fatih Ergen, Gökberk Efe, Buğrahan Yılmaz, Melih İşlek (53 Halil İbrahim Karavuş) kadrosuyla mücadele etti. Şeytanlar'a şampiyonluk kupasını getiren golü, 45. dakikada Gökberk Efe kaydetti.
Altınordu U13 takımına madalyalarını ve şampiyonluk kupasını Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın ile Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen birlikte verdiler.
Altınrodu 64 ilden 115 takımın katılımıyla başlayan şampiyonada 18 maçta 18 galibiyetle müthiş bir performans gösterdi. Önce Ege Grubu’nu 10’da 10 yaparak tamamladı ve 1. kademeye katılma hakkı kazandı.
Kütahya’daki elemelerde Balıkesirspor (4-0), Hastanebayırı (3-0) ve Antalyaspor’u (1-0) yenip grup birincisi olan takım, Bilecik’teki 2. kademede Göztepe (4-1), Denizli BŞB (2-0) ve Beşiktaş (5-3, penaltılarla) engellerini geçti. Bu sonuçlarla Kastamonu’daki dörtlü finallere katılma hakkı kazanan Altınordu, ilk maçta Antalya Özerspor’u 2-0, finalde Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek kupaya uzandı.
Altınordu U13 Takımı, 18 maçlık bu zorlu seriyi namağlup bitirirken rakip filelere 62 gol gönderdi, filelerinde ise sadece 7 gol gördü.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber "ZABITA MEMURLARI COP, ELEKTROŞOK VE BİBER GAZIYLA DARP ETTİ..."
Sonraki Haber BAŞKAN KOCAOĞLU ŞEHİT MADENCİLERİ UNUTMADI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?