ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Altın Yunus Çeşme’den sanata ve sanatçıya destek

Altın Yunus Çeşme’den sanata ve sanatçıya destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Altın Yunus Çeşme’den sanata ve sanatçıya destek

Uzun yıllardır yaz döneminde Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen sergilerle sanatçı ve sanatseverleri ağırlayan Altın Yunus Sanat Galerileri bu yıl, usta sanatçılar Gencay Kasapçı ve Şükran Ulucan’ın yanı sıra, eserleri Dyo Resim Yarışması’nda ödül alan ve/veya sergilenmeye değer bulunan 20 genç sanatçının atölye çalışmalarına ev sahipliği yapıyor.

15 Haziran 2016’da başlayan, 5 dönem halinde planlanan atölye çalışmaları, her dönem farklı sanatçıların katılımıyla 15 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek. Usta sanatçılar Gencay Kasapçı’nın resim atölyesi ile Şükran Ulucan’ın baskı resim atölyesi ise yaz boyunca açık olacak.  Resim atölyesi çalışmalarına katılan tüm sanatçılar,  Altın Yunus Çeşme’nin misafiri olarak otelde ağırlanacak.

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Çeşme Altınyunus işbirliği ile gerçekleştirilen, Haziran’ın ikinci yarısı itibarıyla başlayan atölyelerde sanatçılar; Mehmet Çevik, Kerem Atar, Sümeyya İlhan, Hayriye Diliuzun, Mustafa Özbakır, Rugül Serbest, Nedret Pekcan, Mehtap Saldıray, Yavuz Ayhan, Duygu Sinan, Baran Kamiloğlu, Uğur Avcı, Filiz Piyale, Erdal Kuruzu, Murat Özbakır, Mehmet Emre,Gül Diri ve Mustafa Mutlu çalışmalarını sürdürecek.

Altınyunus Sanat Atölyeleri, 15 Haziran – 15 Eylül 2016 tarihleri arasında her gün sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı küçük hentbolcular Türkiye Şampiyonu
Sonraki Haber Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde açık kalp ameliyathanesi hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?