ANA SAYFA > SAĞLIK > Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde açık kalp ameliyathanesi hazır

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde açık kalp ameliyathanesi hazır

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'nde açık kalp ameliyathanesi hazır

İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, Karşıyaka ve Çiğli Devlet Hastanelerinin bölgede yetersiz kalması nedeniyle 21 Mayıs'ta hizmete giren Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinde açık kalp ameliyathanesinin hazır hale geldiği belirtildi.

Vatandaşa sağlık hizmetini tüm birimleriyle en kısa sürede vermesi hedeflenen hastanede, anjiyo bölümünün de yakın bir tarihte faaliyete geçeceği kaydedildi. Hastanenin ameliyathane sorumlularından Op. Dr. Teoman Şen, Çiğli Bölge Eğitim Hastanesinin hedeflenen vizyona doğru adım adım ilerlediğini, ameliyathane olarak amaçlarının İzmir bölgesinin en kapsamlı ameliyatlarının gerçekleştirildiği birim olmak olduğunu söyledi.

Açık kalp ameliyatlarının da yapılacağı ameliyathanenin hazır olduğunu belirten Şen, "Planladığımız bir sonraki ameliyathane ise transplantasyon ünitesi. Alt yapı hazırlıklarımız devam ediyor." dedi. Hastanenin 21 Mayıs'ta hizmete girmesinin ardından bugüne kadar bin 857 ameliyat gerçekleştirildiğini kaydeden Şen, "Ameliyatların 140'ı A ve B grubu ameliyatlar denilen büyük ameliyat kategorisinde yapıldı. Şu anda 12 genel ameliyathane salonu haricinde göz ve kadın doğum için ayrılmış ikişer adet ameliyathane salonuyla aktif olarak hizmet veriyor." diye konuştu.

Şen, modern merkezi sterilizasyon ünitesine de sahip olan hastanede, çağdaş tıbbın gerektirdiği tüm olanakların kullanıldığını ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altın Yunus Çeşme’den sanata ve sanatçıya destek
Sonraki Haber Ufuk Sarıca: ''Kupayı sahile getirdiğimiz akşamı hiç unutmayacağım...''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?