ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı küçük hentbolcular Türkiye Şampiyonu

Karşıyakalı küçük hentbolcular Türkiye Şampiyonu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı küçük hentbolcular Türkiye Şampiyonu

Alanya'da yapılan ve 6 gün süren Türkiye Küçük Erkekler Hentbol Şampiyonasının final maçında Zonguldak Kozlu Belediyespor'u 32-24 yenen Karşıyaka Belediyespor şampiyonluğa ulaştı.

16 takımın katıldığı final grubunda Karşıyaka Belediyespor turnuva oynadığı 6 maçı da kazanarak, adını şampiyonluğa yazdırdı. Şampiyonluk sonrası Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Karşıyaka Belediyespor Kulübü Başkanı Murat Özel, Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürü Gürcan Aşkın, Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi ve Karşıyaka Belediyespor Muhasip üyesi Ahmet Diker ile teknik heyet ve oyuncular mutluluk pozu verdi.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Alternatif spor branşlarına önem veriyor, 7'den 70'e herkesin spor yapmasına imkan tanıyoruz. Daha önce okçulukta, tekvandoda ve hatta rallide şampiyonluklar yaşadık. Bu kez hentbolcularımız yüzümüzü güldürdü. Genç kardeşlerimin gözlerinden öpüyorum" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Altın Yunus Çeşme’den sanata ve sanatçıya destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?