ANA SAYFA > İZMİR > Ali Engin'den birlik çağrısı

Ali Engin'den birlik çağrısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ali Engin'den birlik çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir İl Başkanlığını görevini 3 yıl boyunca başarılı bir şekilde yaptıktan sonra görevinden milletvekili aday adayı olmak için ayrılan ve çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ali Engin, hem merkezde hem de çevre ilçelerde sık sık toplantılar yaparak ön seçime güçlü bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor.

29 Martta yapılacak ön seçimde büyük bir başarı hedefleyen CHP’nin İzmir’de ki usta siyasetçisi Ali Engin, Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesinde katıldığı toplantıda partisi ve kendisi için önemli açıklamalarda bulundu. 

 

 “Türkiye için CHP”

Yıllardır savunduğu ön seçimin 29 Martta gerçekleşecek olmasını “demokrasinin gerekliliği” olarak gören Ali Engin “Şimdi birlik zamanı” diyerek parti içerisinde ki çekişmelere son verilmesini istedi. Üyelerin seçeceği adaylarla parlamentoda iktidar hedefleyen Ali Engin, üyelere seslenerek, “Sizlerin seçeceği adaylar CHP’nin iktidarında rol alacak adaylar olacaktır. Temenni ederim ki her biriniz parti için emek harcamış, koltuk sevdalısı değil de hizmet sevdalısı olan adaylarımızı belirleyerek demokrasiye ve en önemlisi güçlü bir CHP iktidarına hizmet edersiniz” dedi.

 

"CHP işziliğe dur diyecek"

Türkiye'nin en büyük sorunu olan, işsizliğin CHP tarafından çözüleceğinin altını çizen Ali Engin, AKP'nin dayattığı politikalar yüzünden ülkede günden güne artan yoksulluğa ve işsizliğe dur diyecek tek örgütün CHP olacağını belirtti.

 

12 yıllık karanlık Türkiye'de üretime katılmadan, yatırım yapmadan milyoner olanlardan hesap soracaklarını açıklayan Ali Engin, "Birileri hızla büyürken, orta kesim dediğimiz, ülkenin büyük çoğunluğunu oluşturanların ne hale getirildiği ortada. Artık her evde en az bir işsiz gencimiz, kardeşimiz var. Bu acı tablo herkesin bildiği üzere AKP'nin eserridir" dedi.

 

"Eski Türkiye geri gelecek"

İzmir CHP'nin eski patronu, şimdinin milletvekili adayı Ali Engin, AKP öncesine işaret ederek, "Türkiye daha özgürdü" ifadesine yer verdi. Bir bir kapatılan tiyatrolar, "ucube" denilen heykellerin yıkılması, medyanın taraf olmak zorunda bırakılması ve ülkede ki şiddetin artmasını sert bir diller eleştiren Ali Engin, "CHP iktidarı sayesinde herkesin beklediği özgürlükler ülkesi geri gelecektir" mesajı verdi.

29 Martta ön seçimden başarı beklediğini bir kez daha yineleyen Ali Engin, konuşmasının sonunda kendisini destekleyen ve desteklemeyen bütün CHP üyelerini demokrasi için sandığa cağırarak "CHP için, iktidar için birlik olalım"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu panel hekimler için
Sonraki Haber Moroğlu: Hani AKP işsizlik sorununu çözerdi?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?