ANA SAYFA > İZMİR > Ak Partili Hotar'dan eleştirilere cevap

Ak Partili Hotar'dan eleştirilere cevap

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Partili Hotar'dan eleştirilere cevap

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof.Dr. Nükhet Hotar’dan, Devlet Büyüklerinin resmi davetlerine katılan sanatçılara yönelik yapılan eleştirilere cevap geldi.

Hotar “Devlet Büyüklerinin resmi davetlerine icabet asil duruşun, Saygınlığın, Birlik ve Beraberliğin göstergesidir” dedi. 

Hotar “Sanatçının partisi, ideolojisi olmaz, Sanatla ilgilenen, Sanata, Bilime, Spora, İş dünyasına emek vermiş her Vatandaşımız Ülkenin tarihine geçen birçok organizasyona tanıklık ettiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından verilen iftar davetine de icabet etmiştir.

Bugün sanatçılarımızın üzerine gidenler, dün tencere tava ile ortalığı yakıp yıkmaya kalkan sözde sanatçılara ses çıkarmıyorsa bunda iyi niyet aramak zaten mümkün değildir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın sanatçı ve sporculardan oluşan gruba yönelik verdiği iftar davetinde, Fotoğraf karesine giremeyen ve bize daha öncelerde yaptığımız her türlü etkinlik ve organizasyonda hiçbir karşılık beklemeden destek olan sanatçılarımıza ve bilim adamlarımıza da buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Muhalif zihniyet bu tür organizasyonlara alışık olmadığından olsa gerek her konuyu linç kampanyasına çevirmekte başarı sağlamayı umut etmekte. Ancak Türkiye artık dar vizyon ile yoluna devam etmeye çalışan bir ülke değil, Muhalefetin bu dar kalıp düşüncelerle ülkede nelere sebep olduğunu yakın tarihimiz göstermektedir. Sanatçılarımıza ve Sporcularımıza yapılan bu nefret hali kabul edilebilir bir davranış değildir” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TOBB ve EBSO’dan gıda yardımı
Sonraki Haber İzmir Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları gururlandırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?