ANA SAYFA > İZMİR > TOBB ve EBSO’dan gıda yardımı

TOBB ve EBSO’dan gıda yardımı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
TOBB ve EBSO’dan gıda yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Ege Bölgesi Sanayi Odası, muhtaç aileleri Ramazan ayında gıda yardımlarıyla sevindirdi. İzmir’in uzak ve gelir durumu düşük yörelerinde toplam 1250 aileye toplam 50 bin liralık gıda yardımında bulunuldu.

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen yardımlarda TOBB’un 40 bin liralık desteğine 10 bin lira katkı sağlayan EBSO, 50 bin liraya satın alınan 1250 gıda paketini; İzmir’in uzak ve gelir durumu düşük yörelerinden Bergama’nın Dereköy, Karalar, Sarıcaoğlu, Çeltikçi, Gültepe, Katranç, Ürkütler, Eğiller, Oruçlar, Akcenger, İkizler, Hacılar, Yukarıada, Kurcalar, İneşil, Yeniler, Topallar, Halilağalar, Tırmanlar, Kiraz’ın Cevizli, Doğancı, Bahçearası, Ören, Kınık’ın Elmadere ve Köseler köyleri, Torbalı’nın Göllüce, Karakızlar, Çaybaşı, Helvacı köyleri, Kemalpaşa’nın Cumalı, Yenmiş ve Yeşilköy’deki vatandaşlara dağıttı.

Aliağa, Kemalpaşa, Kınık, Pancar, Torbalı, Tire ve Menemen’deki bazı ihtiyaç sahibi ailelerin yardımları da Aliağa, Kemalpaşa, Kınık, Pancar, Torbalı ile  Tire Organize Sanayi Bölgeleri ve İzmir Serbest Bölgesi (İZBAŞ) tarafından ulaştırıldı.

İzmir içindeki gelir durumu düşük mahallelerinden Vezirağa ile Abdi İpekçi’deki vatandaşlara da gıda yardımı yapıldı.

TOBB ve EBSO’nun gıda yardımında kazazedeler de unutulmadı. Salihli’nin kırsal mahallelerinden Çökelek’te oturan ve 6 Temmuz günü asma yaprağı toplamaya giderken kasasında yolculuk ettikleri kamyonetin sabah erken saatlerde Gölmarmara yakınlarında süt tankeri ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden ve yaralanan tarım işçilerinin ailelerine gıda paketi dağıtıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Justin Carter'dan NBA Summer League'de 2 sayı
Sonraki Haber Ak Partili Hotar'dan eleştirilere cevap

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?