ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları gururlandırdı

İzmir Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları gururlandırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi Spor Kulübü sporcuları gururlandırdı

Voleybol, Hentbol ve Yüzme Federasyonu il temsilcilikleri tarafından düzenlenen çeşitli müsabakalarda yarışan ve başarı kazanan İzmir Üniversitesi Spor Kulübü minik kategorisi oyuncuları başarılarını Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ile paylaştı.

İzmir çapında Voleybol, Hentbol ve Yüzme Federasyonu il temsilcilikleri tarafından düzenlenen müsabakalara katılan İzmir Üniversitesi Spor Kulübü oyuncuları, başarılarını paylaşmak üzere Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret etti. Üniversite spor kulübü olmakla birlikte genç sporcuların gelişmesine katkıda bulunmaktan mutlu olduklarını dile getiren Rektör Erciyeş, başarıları nedeni ile sporcuları tebrik etti. Spor yapmanın kişinin iç disiplinini artırarak hayatın her alanında başarı getirdiğini söyleyen Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, minik oyuncuların gelecekte de spor yapmaya devam etmelerini, spor ile birlikte akademik başarılarını artırmalarını dilediğini sözlerine ekledi. Ziyarette, Mini Voleybol Bayanlar Turnuvası ve Mini Erkekler Hentbol Turnuvasında ikinci olan takımlara, bireysel başarıları ile madalya kazanan yüzme branşı sporcuları da eşlik etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Hotar'dan eleştirilere cevap
Sonraki Haber Vücudu eriyen Gamze'nin tek bir isteği var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?