ANA SAYFA > İZMİR > AK Parti İzmir’de ilçelerle koordinasyon toplantıları başladı

AK Parti İzmir’de ilçelerle koordinasyon toplantıları başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
AK Parti İzmir’de ilçelerle koordinasyon toplantıları başladı

Genel Seçimlerin ardından koalisyon görüşmeleri devam ederken AK Parti İzmir İl Teşkilatı ilçelerle olası erken seçim ihtimaline karşı koordinasyon toplantılarına başladı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’ın Başkanlığında gerçekleşecek olan toplantıların ilki Kiraz İlçesiyle başladı. İlçe Başkanı Mehmet Emin Avşar, Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül ve Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda Başkan Delican Kiraz teşkilatına, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu koalisyon kurulması için diğer siyasi partilerle ilk turunu tamamladı. Bizler hükümetin kurulması için son ana kadar çalışacağız. Ancak anlaşma sağlanamazsa tekrar seçime gideceğiz. AK Parti İzmir İl Teşkilatı olarak her türlü ihtimale hazır olmalıyız. Bunun için her an seçim olacakmış gibi çalışmalarımıza devam etmeliyiz” mesajı verdi.

Olası Milletvekili genel seçimlerine ilişkin önceden tüm hazırlıkların tamamlanması gerektiğini vurgulayan Delican, “Unutmayalım ki seçim sandıkta kazanılır” Mesajını Verdi.

Toplantıda, İlçe Merkezi, köy ve mahallelerde seçime ilişkin faaliyetlerin herhangi bir aksaklığa meydan verilmeden yürütülmesi, seçim öncesi, oy kullanma süreci ve seçim işlemleri sona erinceye kadar yapılması gerekilenlerin gözden geçirilmesi ve hazırlıkların kontrol edilmesi hususları değerlendirildi.

Başkan Delican, toplantının sonunda, erken seçim olması durumunda sonuçlarının kurulacak yeni hükümet ile birlikte milletimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de Paralel Yapı ve PKK Operasyonu
Sonraki Haber MHP'li Koç: Spor yapan genç ülkesine ve milletine faydalı olur

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?