ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de Paralel Yapı ve PKK Operasyonu

İzmir'de Paralel Yapı ve PKK Operasyonu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de Paralel Yapı ve PKK Operasyonu

İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sabaha karşı düzenlenen iki ayrı operasyonda, Paralel Yapı’ya finansal destek sağladığı iddia edilen 22 şüpheliyi ve terör örgütü PKK üyesi 7 kişiyi gözaltına aldı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı Paralel Yapı ve PKK'ya yönelik operasyonun düğmesine bastı. Harekete geçen ekipler, il genelinde iki ayrı operasyon gerçekleştirdi. Paralel Yapı'ya finansal destek sağladığı iddia edilen kişilere yönelik düzenlenen şafak baskınında, aralarında esnaf ve öğretmenlerin de bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. Tek tek evlerinden alınan şüpheliler, ifade için emniyete götürüldü.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, bölücü terör örgütü PKK'ya düzenlediği operasyonda ise aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 7 kişiyi gözaltına alındı. Şüphelilere yönelik operasyon sırasında molotof kokteylleri ve benzin bidonları da ele geçirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi'ne önemli projede görev
Sonraki Haber AK Parti İzmir’de ilçelerle koordinasyon toplantıları başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?