ANA SAYFA > İZMİR > MHP'li Koç: Spor yapan genç ülkesine ve milletine faydalı olur

MHP'li Koç: Spor yapan genç ülkesine ve milletine faydalı olur

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Koç: Spor yapan genç ülkesine ve milletine faydalı olur

Sporcu yetiştiren amatör kulüplerimizin ayakta durabilmelerini sağlayacak bir organizasyonun peşinde olduğunu dile getiren Murat Koç “Çünkü spor yapan genç bütün kötü alışkanlıklardan uzak duran gençtir. Spor yapan genç okulunda başarılı olur, bunun yanında kurgulamayı da yönetmeyi de en üst seviyede öğrenir.” dedi.

İzmir Cup’ta elde ettiği başarıyla Bornovalıları gururlandıran Pınargücü Spor Kulübü’nün Başkanı Ercüment Şanlı, Antrenör Yalçın Akdemir, Kaleci Antrenörü Levent Gülmez sporcularıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Murat Koç’u ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koç, gençleri başarıladan dolayı tebrik ederek daha çok çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

BAL Lİgi’ndeki 1881 Bornovaspor’un 3. Lig’e çıkma yönünde büyük bir gayretin içine girdiğini dile getiren Murat Koç “Bornovalıların desteğini alan 1881 Bornovaspor’un 3. Lige’e çıkması için elimizden geleni yapacağız. Bu kulübümüz ilçedeki diğer kulüplemizin şemsiyesi durumunda olmalıdır. Bizler amatör kulüplemize her zaman destek olduk ve destek olmayı da sürdürüyoruz, burada önemli olan kötü alışkanlıklardan uzak duran, sağlıklı düşünen ülkesine milletine faydalı gençlerin yetişmesidir” şeklinde konuştu.

SPOR YAPAN GENÇ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK DURUR

Sporcu yetiştiren amatör kulüplerimizin ayakta durabilmelerini sağlayacak bir organizasyonun peşinde olduğunu dile getiren Murat Koç “Öncelikle amatör kulüplerimiz kendi başlarına ayrı bir beylik gibi hareket etmektense aynı bir kaynağa yönelmeleri gerekiyor. Buradaki asıl hedefin daha çok gencin spor yapması olarak düşünülürse birlikte hareket edilmesi gerekiyor. Bin sporsucu olan bir amatör kulübün hedefinin sporcu sayısını nasıl üç binlere beş binlere çıkarmak olmalıdır. Çünkü spor yapan genç bütün kötü alışkanlıklardan uzak duran gençtir. Spor yapan gencin beyni açıktır, okulunda da başarılı olur, bunun yanında kurgulamayı da yönetmeyi de en üst seviyede öğrenir. Ben bu sebeplerden dolayı spor yapan gençlere çok önem veriyorum. Kentimizdeki sporcu sayısının atması bizim gurur kaynağımızdır.” dedi.

BORNOVA SPORUN MERKEZİ OLMALI

Bornova’yı sporun merkezi haline getirilmesi gerektiğini belirten Koç “Bornovalı gençler spora özellikle de futbola çok yatkın. Ama asıl önemli olan mesele gençlerin sokaktan çekilmesidir, ülkesine milletine faydalı gençlerin yetişmesidir bu da sporla ve eğitimle mümkündür. Burada gençlere de tavsiyem ne yaparsanız yapın en iyisini yapın, en iyisini yapacak şekilde çalışın, çünkü doğal yetenekler çalışma yapılmaz ise körelir. Bakın ülkemizin en yetenekli futbolcularından Sergen Yalçın yeteri kadar çalışmadığı için hak ettiği yere gelemedi. Arda Turan ise Sergen Yalçın kadar yetenekli olmamasına rağmen çok çalıştığı ve azmettiği için bugün dünyanın en önemli kulübüne transfer oldu ve bizleri de gururlandırdı. Arda’nın bu çalışması ve azmi gençlerimize örnek olmalıdır, çalışan herkes mutlaka başarılı olur.” şeklinde konuştu.

PINARGÜCÜ’NDEN ALTINORDU’YA

Pınargücü Spor Kulübü’nün bararılı file bekçilerinden ve U-12 İzmir Cup’ta Bornova karması altında çıktığı karşılaşmalarda hiç gol yemeyen 2003 doğumlu Muhammet Demirci’nin Altınordu Spor Kulübüne transfer ettiklerin hatırlatan kulüp başkanı Ercüment Şanlı da “Spora destek veren iş adamlarımız sayesinde gençlerimizi sokaktan uzak tutmanın sevincini yaşıyoruz. Yetiştirdiğmiz sporcuları da büyük kulüplerde görmek bizler için ayrıca gurur kaynağı oluyor. Şu an Amatör U-19, U-15, U-14, U-13, U-12 ve U-1 Liglerinde mücadele ediyoruz.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber AK Parti İzmir’de ilçelerle koordinasyon toplantıları başladı
Sonraki Haber Her unutkanlık, Alzheimer değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?