ANA SAYFA > İZMİR > Ak Parti İzmir'de görev değişimi

Ak Parti İzmir'de görev değişimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti İzmir'de görev değişimi

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine Nilüfer Karadal’ı getirdi.

Referandum öncesinde partide Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) kurma çalışmalarını tamamlayan AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partinin en önemli birimleri arasında yer alan tanıtım ve medya başkanlığında da revizyona gitti. Delican, partide uzun yıllardır yürütme kurulu üyesi olarak görev yapan AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nilüfer Karadal’ı Tanıtım ve Medya’dan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı yaptı.

Seçim öncesinde kamuoyu oluşturma, parti faaliyetlerini geniş kitlelere duyurma ve milletvekilleri ile parti yöneticilerinin çalışmalarını yakından takip etme görevi verilen Karadal yeni görevine başladı. Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği bölümü mezunu olan Karadal’dan boşalan AR-GE’den Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine ise İbrahim Halil Ölmez görevlendirildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Korosu’ndan ''Dünya Kadınlar Günü''ne özel konser
Sonraki Haber İŞKUR İzmir’den şirketlere ''8 Mart'' teşekkürü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?