ANA SAYFA > İZMİR > Pınar Korosu’ndan ''Dünya Kadınlar Günü''ne özel konser

Pınar Korosu’ndan ''Dünya Kadınlar Günü''ne özel konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Korosu’ndan  ''Dünya Kadınlar Günü''ne özel konser

Pınar Korosu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Bornova Nevvar Salih İşgören Huzurevi’nde, Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz eserlerini seslendirerek özel bir konser verdi.

İnsan hakları temelinde, kadınların siyasi ve sosyal bilincinin geliştirilmesine, ekonomik, siyasi ve sosyal başarılarının kutlanmasına ayrılan bu özel günde, Şef Hüseyin Tolu eşliğinde gerçekleşen Türk Sanat Müziği konseri ile huzurevi sakinleri keyifli saatler geçirdi. 2015 yılında 12 çalışan ile kurulan ve şirket içinde birçok organizasyonda sahne alan Pınar Korosu, huzurevindeki kadınların “Dünya Kadınlar Günü”nü kutlayarak müzik ziyafeti sundu. Eğlenceli ve duygusal anların yaşandığı yaklaşık 2 saat süren konser sonunda, Pınar çalışanları huzurevindeki yaşlılarla sohbet etme fırsatı da buldular.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 24. İzmir Avrupa Caz Festivali'nde hareketli hafta sonu
Sonraki Haber Ak Parti İzmir'de görev değişimi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?