ANA SAYFA > İZMİR > Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Taşçı oldu

Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Taşçı oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Taşçı oldu

AK Parti İzmir 4. Olağan İzmir İl Gençlik Kolları Kongresine başkan adayı olarak gidecek isim Nurettin Taşçı oldu.

Genel Merkez tarafından yapılan görüşmeler sonrasında Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevine gelecek olan Taşçı, “Bilal Başkanımız, ağabeyimizle birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Nurettin Taşçı’nın İl Gençlik Kolları Başkanı olmasında yaşının, olgunluğunun ve tecrübesinin etkili olduğunu belirterek, “Partimizin böyle değerleri içinde barındırması bizleri mutlu ediyor. Bizler AK Parti ailemizde milletimize hizmet için var olan fertleriz. İnşallah bu yolda da devam edeceğiz. Yeni Gençlik Kolları İl Başkanımıza hayırlı olsun diyerek görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan değerlendirmelerin ardından Genel Merkezimiz 22 Mart’ta yapılacak İl Gençlik Kolları Kongresinde başkan adayı olarak şuan Karabağlar Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde olan Nurettin Taşçı’yı göreve layık gördüğünü belirten AK Parti İzmir eski İl Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Bilal Kırkpınar, “Nurettin kardeşimiz bu davaya büyük hizmetler edecek, duruşuyla herkesin gönüllerini fethedecek potansiyele sahip bir kardeşimiz. İnşallah devralacağı bayrağı ileri taşıyacak. Bizde Milletvekilliği sürecinde bir yola çıktık. Nurettin kardeşimize elimden gelen her türlü desteği vereceğim. Siyasette makamlar, mevkiler geçici. Önemli olan bulunduğunuz pozisyonda işinizin hakkını verebilmek. 4 yılın ardından inşallah bu görevi artısı eksisiyle tamamladık. Bundan sonrada Nurettin Taşçı kardeşimiz bizler için çok önemli olan 2015 Genel Seçim sürecimizi en iyi şekilde yürütecektir” diye konuştu.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı için gönüllerini açarak birlik sağlayan, bütünleyici yapıyı devam ettirmek için yola çıktıklarını belirten Nuretitin Taşçı ise, “Gençliğe ait bir duruş varsa Bilal ağabeyin bu konuda duruşu gençliğe her zaman örnek olmuştur ve olmaya devam edecektir. İzmir zemininde farkı değerler var, İl Başkanımızın konuşmalarında her zaman bahsettiği gibi bu değerleri istişarelerle bıkmadan anlatarak, elimizden geldiğinin en iyisini yaparak sürdüreceğiz. 4 seneyi aşkın süredir görevde bulunan Gençlik Kolları İl Başkanımız Bilal Kırkpınar’a bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Diniz: İlk 6 için sahamızda puan kaybetmemeliyiz
Sonraki Haber Sertel tüm ilçeleri geziyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?