ANA SAYFA > SPOR > Diniz: İlk 6 için sahamızda puan kaybetmemeliyiz

Diniz: İlk 6 için sahamızda puan kaybetmemeliyiz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Diniz: İlk 6 için sahamızda puan kaybetmemeliyiz

Karşıyaka'da Pazartesi günü oynanacak Manisaspor maçının hazırlıkları sürerken Başkan Fatih Diniz, "İlk 6'ya girmek istiyorsak, sahamızda puan kaybetmemeliyiz" dedi.

Galibiyetin kendilerine moral aşılayacağını belirten Başkan Fatih Diniz, "Sahada ve tribünde dostça bir maç olmasını diliyorum. Bu karşılaşmada sezonun seyirci rekorunu kırmak istiyoruz. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın" diye konuştu.

Öte yandan sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı yeşil kırmızılı ekipte, İstanbul'daki UEFA A Lisans kursunu tamamlayan Ayhan Akman, yarından itibaren yeniden dümene geçecek. Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor müsabakalarında takımını tribünden yöneten Ayhan Akman, ilk defa yedek kulübesinde olacak.

Bu arada yönetim, Manisaspor maçının bilet fiyatını her iki takım taraftarı için de 10 TL olarak belirledi.

Karşıyaka, ligde kalma mücadelesi veren Manisaspor'la oynadığı son 3 müsabakadan da zaferle ayrıldı. Karşıyaka, rakibini geride bıraktığımız sezon hem İzmir'de hem de deplasmanda aynı skorla 3-2 mağlup etti. Bu sezonun ilk yarısında Manisa'da oynanan karşılaşma da yeşil kırmızılı ekibin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CKD Karşıyaka'nın çağrısıyla kadınlar Alsancak vapuruna çıkarma yaptılar
Sonraki Haber Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Taşçı oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?