ANA SAYFA > İZMİR > Sertel tüm ilçeleri geziyor

Sertel tüm ilçeleri geziyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel tüm ilçeleri geziyor

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel, ön seçim çalışmaları kapsamında bölgedeki 16 ilçeyi karış karış geziyor. Sertel, dünkü ziyaretlerinde Kiraz ve Ödemiş’te partililer ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kiraz’a gerçekleştirdiği ziyarette CHP İlçe Başkanı Sezai Kepçen ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Atila Sertel, Kiraz Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı da ziyaret etti.

Kiraz’da esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel, “Mevcut iktidar halkı perişan etti. Tüm esnafımız borç batağında. İşlerini krediyle yürütmeye çalışıyor. Bu iktidar önce esnafı krediye mahkum etti, şimdi de faizlerin yükselmesiyle tehdit eder duruma geldi. Çiftçi üretemez, ürettiğini satamaz durumu düştü. Bu milleti makarnaya, kömüre muhtaç eden iktidarı 7 Haziran’da sandığa gömeceğiz. Halkın iktidarında işçimiz, memurumuz, esnafımız, çiftçimiz, emeklimiz, çocuklarımız rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

HALKIN SESİ OLMAYA SÖZ VERDİ

Daha sonra Ödemiş’e geçen Atila Sertel, burada da büyük bir ilgiyle karşılandı. Vatandaşların ve partililerin milletvekillerinin seçildikten sonra bir daha gelmedikleri yönündeki eleştirileriyle karşılaşan Atila Sertel, şunları söyledi:

“1991 ve 1999 seçimlerinde iki kez ön seçime girdim. Her iki ön seçimden de geçerek listeye girdim ancak partimiz baraj altında kaldığı için Meclis’e giremedim. O dönemde söz vermiştim ama yerine getirme fırsatım olmadı ne yazıkki. Şimdi sizlere de söz veriyorum nasıl ki bugün ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle dolaşıyorsam Meclis’te olduğum süreçte de dolaşacağım. Bayramlarda gelip, her üç ayda bir ilçelerde yapacağımız toplantılarla vatandaşlarımızla buluşmanın sözünü veriyorum. Bana her aradığınızda ulaşacağınız bir Milletvekili olacağım. Özellikle Kiraz, Tire, Ödemiş, Beydağ, Bayındır gibi İzmir'e uzak ilçelerin Ankara'da sesi olmaya, hizmeti sunmaya geleceğiz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti Gençlik Kolları başkanı Taşçı oldu
Sonraki Haber Rytas'ı sahaya gömen Pınar Karşıyaka çeyrek finalde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?