ANA SAYFA > İZMİR > 4. Foça Deniz Öyküleri’nin kazananları belli oldu

4. Foça Deniz Öyküleri’nin kazananları belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
4. Foça Deniz Öyküleri’nin kazananları belli oldu

Hanzade Servi’nin “Ölü Yunus” adlı öyküsü birinciliğe, Nurullah Özaltun’un “Mavi Çıkmazı” adlı öyküsü ikinciliğe değer görüldü. Üçüncülük ödülü ise, Hülya Karaibrahimoğlu’nun “Aretias Amazon Adası” öyküsüyle, Yayla Boztaş’ın “Tekne, Deniz, Adam” öyküsü arasında paylaştırıldı.

Erkan Özkara, Haluk Hançar, Nur İpek, Önder Mert, Ferhan Şaylıman, Atakan Güleryüz, Eren Yüceboy, Tuba Dere, Ali Kaya, Murathan Çarboğa ve Gökçehan Kale’nin öykülerinin yayınlanacak kitapta yer almasına karar verildi.

Foça Belediyesi’nin okurken yaşayan, düşünen ve yazan yetenekleri keşfetmek amacıyla 4. kez düzenlediği “Deniz Öyküleri Ödülü” yarışmasına, bu yıl 216 öykü katıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, 4. Foça Deniz Öyküleri ödülü, Foça’da yaşamış olan ve kısa bir süre önce vefat eden Türk Edebiyatı’nın duayenlerinden Tarık Dursun K.’ya ithaf ettiklerini belirtti. Foça Deniz Öyküleri yarışması ismini gelecek yıldan itibaren “Foça, Tarık Dursun K. Deniz Öyküleri” olarak değiştireceklerini ifade eden Başkan Demirağ, “Katılan tüm yazarlarımıza ve değerli jüri üyelerimize, emekleri için teşekkür ederim”dedi.

4. Foça Deniz Öyküleri’nin seçici kurulunda, Muzaffer İzgü, Hüseyin Yurttaş, Hidayet Karakuş, Ahmet Önel, Gönül Çatalcalı, Vecdi Çıracıoğlu ve Nuray Çiloğlu yer aldı.

Ödül töreni,  22 Ağustos 2015 Cumartesi günü saat: 18.00’de, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber PWA Windsurf Dünya Kupası rüzgara takıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da can dostlara veteriner zabıtası

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?