ANA SAYFA > İZMİR > PWA Windsurf Dünya Kupası rüzgara takıldı

PWA Windsurf Dünya Kupası rüzgara takıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
PWA Windsurf Dünya Kupası rüzgara takıldı

Dünyanın en hızlı windsurfçülerinin katılımı ile Pegasus Airlines ana sponsorluğunda bu yıl 9. kez gerçekleştirilen Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası buruk başladı.

Bir Alaçatı klasiği haline gelen Pegasus Surf & Sound Spor ve Müzik Festivali kapsamında efsanevi windsurfçüleri ağırlıyan organizasyonun ilk gününde rüzgar hızının yetersizliği nedeniyle yarışlar yapılamadı.

Sabah gerçekleştirilen kayıt işlemlerinin ardından sporcular rüzgarın gerekli düzeye gelmesi için beklemeye çekildi ancak rüzgar arzu edilen jesti yapmadı. 33 ülkeden 64 erkek, 31 kadın sporcunun kayıt yaptırdığı turnuvada bu yıl erkeklerde 25, kadınlarda ise 12 farklı ülkeden sporcu mücadele edecek. Organizasyonda 13‘ü erkek, 11’i kadın  olmak üzere toplam 24 Türk windsurf’çü derece elde etmeye çalışacak. Turnuvaya en çok sporcu veren ülke olan Türkiye’yi; 10’u erkek, 5’i bayan olmak üzere 15 sporcu ile temsil edilen Fransa takip ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber 4. Foça Deniz Öyküleri’nin kazananları belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?