ANA SAYFA > SAĞLIK > 3.2 Milyon memuru ilgilendiren müjde

3.2 Milyon memuru ilgilendiren müjde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
3.2 Milyon memuru ilgilendiren müjde

Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir, Toplu Sözleşme Görüşmelerinde memurlara 1 derece verilmesi ve eş durumu tayinlerinde eşin üç yıl çalışma şartında esnetmeye gidilmesi kararlarının alındığını müjdeledi.

3.Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin 1. Oturumunun tamamlandığını belirten Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Ekrem Özdemir,  görüşmelerin kazanımla başladığını söyledi.3.2 milyon memur ile 1.9 milyon memur emeklisini ilgilendiren toplu sözleşme görüşmelerinde alınan kararlar hakkında bilgi veren Özdemir, ilk toplantıda eş durumu tayininde 3 yıl sınırının esnetilmesi, göreve 2005'ten sonra başlayan 1 milyon memura 1 derece verilmesi konularında anlaşma sağlandığını ifade etti. 
 
Şiddet  de Görüşmelerde Ele Alınacak
Toplu Sözleşme Masasında sağlık çalışanlarının hak kayıplarını gidermek ve kazanımlar sağlanması için kapsamlı bir çalışma yapıldığına dikkat çeken Ekrem Özdemir, hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Son günlerde sağlık tesisleri ve çalışanlarına yönelik terörist saldırıları kınayan Özdemir, teröristlerin sağlık çalışanlarını bile hedef aldığını, ambulansın kaçırılarak görevlilerin alıkonulduğunu, ambulansların ve hastanelerin uzun namlulu silahlarla tarandığını ifade etti.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Alsancak Stadı için öneri
Sonraki Haber Yanya'dan başkaldırı çağrısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?